INAUGURACIÓ DIJOUS 24 DE GENER

Comencem l’any 2019 amb pas ferm a la nostra estratègia d’expansió i ja hem obert la nova botiga de Binaced, serà la número 5 a la Comunitat d’Aragó i la número 134 de Fragadis.

El nou supermercat Spar s’ubicarà a la cèntrica Avinguda Goya, tot just a la mateixa poma que l’Ajuntament. Aquesta ubicació encaixa perfectament amb les nostres botigues de proximitat i esperit veïnal. Amb una clara vocació d’atenció al client, tracte personalitzat i un ampli assortiment en primeres marques, productes locals i frescos, pa i brioixeria acabada de fornejar i productes de gran qualitat sota la marca Spar.

Els establiments compten amb la nova estètica interior inspirada en les tendències actuals, què busquen oferir facilitat i comoditat en el procés de compra. Tot, sota els màxims criteris d’eficiència i estalvi energètic.

Pel nou establiment hem realitzat un procés de selecció de 10 persones de la zona, ja que el nostre compromís sempre és amb el territori i els nostres nous veïns. Que a més, ens ajuda a oferir el millor tracte de la mà de persones que coneixen els costums, la gent, les festes i els productes locals.

Gràcies veïns per aquesta gran acollida!

Aquest nou establiment disposa de les seccions en autoservei de carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca.

Imatges de la botiga.