Nova obertura de Fragadis a Rosselló

//Nova obertura de Fragadis a Rosselló

Nova obertura de Fragadis a Rosselló

Després de la compra el passat mes d’abril del grup d’osca de supermercats Salines i l’adquisició al setembre de 56 nous supermercats alacantins ‘masymas’, incloent les plantes logístiques del distribuïdor Successors de Pedro Soriano Buforn, Fragadis inaugura ara el seu segon supermercat Spar a Lleida, en concret en la població de Rosselló, al carrer Guillem de Rosselló, nombres 14-18.
Amb aquesta nova inauguració Fragadis continua amb pas ferm en la seva política d’expansió.

El supermercat compta amb prop de 950 m2 de sala de vendes que posen a la disposició del client el nou model d’eficiència energètica que Fragadis està implantant en les seves noves obertures. Compta amb totes les seccions pròpies d’un supermercat de proximitat: carnisseria, xarcuteria, i frutería en lliure servei a més de secció de fleca.

Seguint la política d’empresa, l’establiment aposta a més per una selecció de productes de proximitat escollits per la seva destacada qualitat.

Així mateix, segons el compromís empresarial, el supermercat comptarà amb un total de 14 empleats de la zona, coneixedors dels gustos locals i que garanteixen la millor atenció possible als clients, que tindran a la seva disposició prop de 50 places de pàrquing que facilitaran de ben segur la seva compra.

Amb aquesta nova obertura l’empresa Fragadis gestionarà un total de 191 tendes, incrementat d’aquesta forma notablement la seva quota de mercat i ampliant la seva plantilla a prop d’1.900 treballadors.

Aquest nou establiment disposa de totes les seccions de carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca en regim d’autoservei.

Imatges de la botiga.

2018-09-28T11:58:31+02:00