Carnisser/a

/Carnisser/a
Carnisser/a2018-06-06T18:05:56+00:00

Carnisser/a

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions de carnisser/a.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat de la secció.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i incentivar la venda. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat horària i experiència en el sector.

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de botiga, realitzaràs les comandes de secció necessàries amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, gestionaràs les minves, vendes i inventaris de la secció. A més gestionaràs les possibles ofertes proposades pel departament de vendes i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’Empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

506, 2019

CARNICEROS/AS EUROSPAR CANYELLES

Necesitamos profesionales de CARNICERIA para el centro EUROSPAR DE LA POBLACIÓN DE CANYELLES. Si buscas estabilidad laboral i un nuevo proyecto este es tu trabajo. Apúntate i te informaremos.

Enviar CV

506, 2019

CARNISSERS/ES PROVINCIA TARRAGONA

Necessitem professionals de CARNISSERIA per a la zona de Tarragona i voltants. Si busques estabilitat laboral i un nou projecte aquesta es la teva feina. Apuntat i t’informarem.

Enviar CV

506, 2019

CARNISSER/A REAPERTURA CENTRE CASTELLDEFELS

Cadena supermercats dedicada al sector de la alimentació (supermercats SPAR), amb un sòlid projecte d’expansió, necessita cobrir diferents llocs de treball: CARNISSERS/ES per a diferents centres de la demarcació de Barcelona.

Com a professional de la carnisseria haurà de conéixer les tècniques de tall, recomanar i assessorar als clients sobre l’assortiment de la secció, tant a nivell de la seva qualitat i producte fresc com a nivell de ofertes i preus, muntatge de la parada, control de mermes i mantenir i promocionar la secció.

S’ofereix la integració a un projecte d’empresa consolidada, bon ambient de treball, alt nivell de professionalitat.
Formació a càrrec de l’empresa i possibilitat de promoció interna.

Enviar CV