Encarregat de botiga

/Encarregat de botiga
Encarregat de botiga2018-06-06T18:01:49+00:00

Encarregat/ada de botiga

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions d’Encarregat de botiga.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i dirigir un equip. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat per poder realitzar un horari rotatiu (treball per torns de dilluns a dissabte).

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de tenda coordinant la realització de tasques com: la correcta presentació de la mercaderia, la realització de controls de frescor, la neteja de la tenda i seràs l’exemple a seguir en una excel·lent atenció al client, així com en les funcions a dalt esmentades.

Realitzaràs les comandes de mercaderia necessaris amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, elaboraràs els plans de treball setmanals, gestionaràs el flux monetari i prepararàs i realitzaràs els inventaris de la tenda. A més gestionaràs les possibles reclamacions dels clients en tenda i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

2308, 2019

PERSONAL DE BOTIGA PER APERTURA A LINYOLA

Busquem personal de botiga per a nova apertura d’un supermercat a Linyola. Necessitem directors/es de botiga, venedors/ores, fruiters/eres i forners/eres pel nou projecte a la demarcació de Lleida. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:

Atenció al client, venda i reposició dels productes i manteniment de l’ordre i neteja del lloc de treball.

Enviar CV

506, 2019

DIRECTOR/A DE CENTRE CASTELLDEFELS I VOLTANTS

Busquem Directors/es de botiga a la provincia de Tarragona, amb el nou projecte de expansió es necessita personal amb experiencia en la gestió de persones i supermercats.

Enviar CV

506, 2019

DIRECTOR/A DE CENTRE PROVINCIA TARRAGONA

Busquem Directors/es de botiga a la provincia de Tarragona, amb el nou projecte de expansió es necessita personal amb experiencia en la gestió de persones i supermercats.

Enviar CV