Forner/a

/Forner/a
Forner/a2018-06-06T18:07:39+00:00

Forner/a

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions de forner/a.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat de la secció.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i incentivar la venda. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat horària i experiència en el sector.

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de tenda, realitzaràs les comandes de secció necessàries amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, gestionaràs les minves, vendes i inventaris de la secció, fornejo i elaboració de pastes. A més gestionaràs les possibles ofertes proposades pel departament de vendes, i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

2308, 2019

PERSONAL DE BOTIGA PER APERTURA A LINYOLA

Busquem personal de botiga per a nova apertura d’un supermercat a Linyola. Necessitem directors/es de botiga, venedors/ores, fruiters/eres i forners/eres pel nou projecte a la demarcació de Lleida. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:

Atenció al client, venda i reposició dels productes i manteniment de l’ordre i neteja del lloc de treball.

Enviar CV