Fruiter/a

/Fruiter/a
Fruiter/a2018-06-06T18:49:32+00:00

Fruiter/a

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions de Fruiter/a.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat de la secció.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i incentivar la venda. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat horària i experiència en el sector.

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de tenda, realitzaràs les comandes de secció necessàries amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, gestionaràs les minves, vendes i inventaris de la secció. A més gestionaràs les possibles ofertes proposades pel departament de vendes, i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

2301, 2020

PEIXATER/A ZONA CASTELLDEFELS

Necessitem personal per la zona de Castelldefels i voltants.
Els candidats / es realitzaran les següents funcions / tasques:
Atenció a el client, neteja, preparació i filetejat de peces, preparació de lloc de treball, reposició de productes, manteniment de l’ordre i neteja de el lloc de treball.

Enviar CV

1401, 2020

DIRECTOR/A DE CENTRE – ZONA VINARÓS

Busquem Directors/es de botiga a la ZONA DE VINARÓS, amb el nou projecte d’expansió es necessita personal amb experiencia en la gestió de persones i supermercats. Valorem experiencia en el sector amb responsabilitat al front de botigues. Capacitat d’empatia amb grup de treball i clientela.

Enviar CV

1401, 2020

CARNISSERS/ES PROVINCIA CASTELLON – TORREBLANCA

Necessitem professionals de CARNISSERIA per a la zona de TORREBLANCA i voltants. Si busques estabilitat laboral i un nou projecte aquesta es la teva feina. Apuntat i t’informarem.

Enviar CV

1401, 2020

DIRECTOR/A DE CENTRE PROVINCIA LLEIDA

Busquem Directors/es de botiga a la provincia de LLEIDA, amb el nou projecte d’expansió es necessita personal amb experiencia en la gestió de persones i supermercats. Valorem experiencia en el sector amb responsabilitat al front de botigues. Capacitat d’empatia amb grup de treball i clientela.

Enviar CV

1401, 2020

DIRECTOR/A DE CENTRE PROVINCIA HUESCA

Buscamos Directores / as de tienda en la provincia de HUESCA, con el nuevo proyecto de expansión se necesita personal con experiencia en la gestión de personas y supermercados. Valoramos experiencia en el sector con responsabilidad al frente de tiendas. Capacidad de empatía con grupo de trabajo y clientela.

Enviar CV

901, 2020

Xofers tren de carretera (carnet C+E)

Busquem Xofers, ampliem el departament Logístic amb flota pròpia,
Les funcions del lloc de treballa a més de les de xofer seran les de càrrega, descàrrega i recollida del transport de mercancia.

Els requisits per accedir al lloc de treball son,
-Experiència prèvia portant trens de carretera de mínim un any.
-carnet C+E, CAP, Driver Card, targeta tacògraf digital, tot al dia
-Disponibilitat immediata.

Si vols ser part del nou projecte i busques estabilitat laboral, envia’ns el teu CV i ens ficarem en contacte amb tu.

Enviar CV