Fruiter/a

/Fruiter/a
Fruiter/a2018-06-06T18:49:32+00:00

Fruiter/a

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions de Fruiter/a.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat de la secció.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i incentivar la venda. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat horària i experiència en el sector.

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de tenda, realitzaràs les comandes de secció necessàries amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, gestionaràs les minves, vendes i inventaris de la secció. A més gestionaràs les possibles ofertes proposades pel departament de vendes, i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

2105, 2020

El nostre granet de sorra

Donació de 5.000 kg d’aliments

El passat 15 d’abril vam realitzar una donació de 5.000 kg d’aliments a la fundació Formació i Treball, a través dels serveis socials de l’Ajuntament de Tarragona. Els aliments van ser distribuïts en el menjador social Taula Amiga.

A SPAR-Fragadis estem totalment compromesos amb el canvi social, i periòdicament destinem part dels nostres recursos a treballar juntament amb les organitzacions sense ànim de lucre per a aportar el nostre granet de sorra en els entorns més desfavorits.

A continuació us deixem el vídeo del lliurament d’aliments:

La donació consistia en aliments de primera necessitat: llet, brou, arròs, oli, pasta, i altres varietats que permetran a la fundació proveir als col·lectius més vulnerables durant diverses setmanes.

2005, 2020

Donació d’aliments a Càritas

Donació massiva d’aliments a Càritas (Torredembarra)

L’11 de maig de 2020 vam realitzar una donació d’aliments a l’entitat sense ànim de lucre Càritas (de Torredembarra). La donació, que va consistir en aliments bàsics com a llet, brou, arròs, i altres varietats, va permetre a l’organització disposar de fins a 5 setmanes d’aprovisionament.

A SPAR-Fragadis estem totalment compromesos amb el canvi social i periòdicament destinem part dels nostres recursos a treballar conjuntament amb les organitzacions sense ànim de lucre per aportar el nostre granet de sorra en els entorns més desfavorits.

Els qui ho van fer possible

Donem les gràcies als nostres companys de l’oficina, del magatzem i de logística per haver fet possible el lliurament d’aliments. Per descomptat, també volem agrair a Càritas no sols l’acollida que vam tenir sinó també la seva gran labor.

Volem encoratjar a altres empreses a seguir aquest exemple, quants més siguem, més impacte aconseguiran les nostres accions.

A continuació us deixem el vídeo de l’entrega d’aliments:

1105, 2020

CARNISSERS/ES – FALSET

Necessitem professionals de CARNISSERIA per a la zona de FALSET i voltants.
Si busques estabilitat laboral i un nou projecte aquesta es la teva feina. Apuntat i t’informarem.

Enviar CV

705, 2020

NOVA APERTURA DE SECCIÓ – PEIXATER/A ROSSELLÓ

Necessitem PEIXATERS/AS per a la botiga de ROSSELLÓ per nova apertura de secció.
Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:
Atenció a el client, neteja, preparació i filetejat de peces, preparació de lloc de treball, reposició de productes, manteniment de l’ordre i neteja de el lloc de treball.

Enviar CV

705, 2020

VENEDOR/A – DELTEBRE

Necessitem personal per a les botigues de DELTEBRE. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:

Atenció al client, venta i reposició dels productes i manteniment de l’ordre i neteja del lloc de treball.

Enviar CV

705, 2020

VENEDOR/A – GANDESA

Necessitem personal per a les botigues de GANDESA. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:

Atenció al client, venta i reposició dels productes i manteniment de l’ordre i neteja del lloc de treball.

Enviar CV