L’obertura del nou establiment crea 16 nous llocs de treball i té una superfície de més de 1000m² i prop d’un centenar de places d’aparcament.
El supermercat compta amb una important presència de productes frescos i productes de proximitat.

Fragadis va inaugurar el dijous 21 de juny un nou supermercat EUROSPAR La Riera de Gaià situat a la Carretera del Catllar a Torredembarra, 48 49.
El supermercat compta amb una superfície de més de 1000m² i prop de 100 places d’aparcament, facilitant l’accés dels clients a l’establiment.

Fragadis reforça la seva presència a la zona ampliant el servei que ja ofereix als cinc establiments a Torredembarra, a la Secuita i els Pallaresos.

Consciència mediambiental: Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica. L’establiment és un edifici de nova planta, modern i sostenible; cercant la reducció de consum d’energia habitual d’un establiment d’aquestes característiques.

Compromís amb la creació i creixement i la generació d’ocupació.
L’establiment compta amb 16 nous llocs de treball local.

Romandrà obert de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 hores, de manera ininterrompuda.

Ampli assortiment de productes de primeres marques del mercat, així com de marca pròpia, SPAR, sinònim  de qualitat.

Destaca la presència de productes frescos a seccions assistides(fruita i verdura, carn i peix frescos, pa i brioixeria acabades de fornejar) i també un ampli assortiment de productes locals o de Km. 0

Spar, t’ho posem ben fàcil!