Continuant amb la política d’actualització dels nostres establiments, hem culminat la renovació de la botiga de proximitat al centre urbà de Tarragona. El dia 27 de juny va obrir de nou les seves portes, complint així amb l’objectiu de facilitar la compra i oferir una grata experiència als nostres clients.

Situada en una de les avingudes més cèntriques del municipi, a l’Avinguda Ramón i Cajal número 46 amb la cantonada amb Jaume I, aquesta botiga acabada de renovar i pensada per a una major eficiència energètica aspira a convertir-se en un establiment de referència de proximitat.

Les noves instal·lacions mostren la imatge més actual de l’empresa i el seu compromís amb la sostenibilitat, incorporant equips de refrigeració amb consums més eficients i il·luminació led de baix consum. Així mateix, deixa clara la seva vocació cap a la comunicació i atenció al client, reflectida en els nous sistemes dinàmics de comunicació amb pantalles temàtiques informatives situades en punts estratègics de la botiga per oferir una experiència de compra amena als clients.

Amb una superfície de més de 750 m2 oferim als nostres clients un amplíssim assortiment de primeres marques, articles de la pròpia marca Spar, productes frescos en format autoservei (fruita i verdura, carn, pa i brioixeria acabada de fer) i també un ampli assortiment de productes ecològics.

El centre compta amb un equip de 8 persones per a la nova botiga, amb àmplia presència de personal resident a Tarragona, fomentant l’ocupació local i complint així amb el nostre principal compromís cap a les persones.

Aquest nou establiment disposa de les seccions en autoservei de carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca.

Imatges de la botiga.