Spar obre un nou supermercat a Cox (València)

A Fragadis obrim un nou supermercat EUROSPAR a la localitat de Cox el pròxim 9 de juliol de 2020. Anteriorment ja comptàvem amb un supermercat a la localitat que ha tancat les seves portes el dia 8 de juliol per a donar pas a l’obertura d’un espai ampliat i renovat, conservant pràcticament la mateixa localització que l’establiment anterior.

El nou supermercat es troba a  l’Avinguda del Carmen núm. 37 i comptarà amb un horari de 9 a 21:30h de dilluns a dissabte. A diferència de la botiga anterior, s’ha optat per mantenir el supermercat obert al migdia afavorint d’aquesta manera les necessitats i la comoditat dels habitants. D’altra banda, 12 persones conformaran la plantilla de l’establiment, impulsant d’aquesta manera l’ocupació local.

En l’establiment els clients podran trobar en un mateix espai multitud de productes frescos en les seccions de peixateria, fruiteria, carnisseria, fleca i xarcuteria assistides. A més, la botiga comptarà amb una àmplia oferta de productes tant de primeres marques com de la pròpia insígnia SPAR. La incorporació de places de pàrquing i d’una àrea de cafeteria, d’altra banda, són algunes de les novetats que incrementaran la comoditat dels clients.

El nou espai s’adscriu al compromís social que impera en la resta de supermercats del nostre grup, que es tradueix a fer ús d’energies i materials més respectuosos amb el medi ambient, facilitar l’accessibilitat, millorar l’experiència de compra dels clients i, per descomptat, convertir-nos en el supermercat de confiança dels veïns.

Fruiteria SPAR
Panaderia EUROSPAR
cafeteria EUROSPAR