Des de 1959, FRAGADIS SL compta amb una forta implementació dels supermercats SPAR a les províncies de: TARRAGONA, CASTELLÓ, HUESCA, LLEIDA i sud de BARCELONA.

Al llarg dels últims 40 anys, sempre enfocant una estratègia de proximitat a clients i donant continuïtat a una forta tradició familiar, Fragadis s’ha convertit en un modern supermercat que ofereix un diversificat assortiment de productes en seccions de fleca, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i peixateria.

Estem obrint nous supermercats a totes les províncies i treballem per millorar els actuals. Per això, T’ESTEM BUSCANT!

ACTUALMENT, TREBALLEM PER CONSOLIDAR EL CREIXEMENT DEL NOSTRE SUPERMERCAT d’Altorricón i PER AIXÒ BUSQUEM A EL MILLOR ENCARREGAT DE PEIXATERIA.

SI ET CONSIDERES UN PROFESSIONAL EXIGENT, CONSTANT I BUSQUES ESTABILITAT LABORAL, ¡INSCRIU A LA NOSTRA OFERTA!

Com RESPONSABLE PEIXATERIA gestiones un equip de 1-2 persones i t’encarregues de portar el control de les comandes, l’estoc, les mermes, realitzes el muntatge de la secció i revises el compliment de la normativa sanitària. Et responsabilitzaràs de la gestió organitzativa, la reducció de pèrdues, l’augment de vendes, la rotació de productes i la preparació de promocions.

Expert en tècniques de tall, hauràs recomanar i assessorar els clients sobre la secció, tant a nivell de la seva qualitat i producte fresc, com a nivell d’ofertes i preus.

SI TENS EXPERIÈNCIA EN PEIXATERIA, PERÒ NO HAS TINGUT L’OPORTUNITAT DE ASSUMIR RESPONSALILIDADES ORGANITZATIVES, NO DUBTIS EN INSCRIURE’T, NOSALTRES ET FORMEM!

Enviar CV