Peixater/a

/Peixater/a
Peixater/a2018-06-06T19:08:10+00:00

Peixater/a

En Fragadis busquem persones motivades, entusiastes i amb afany de superació per unir-se al nostre equip amb funcions de peixater/a.
En aquest lloc assumiràs les teves funcions aplicant els principis de simplicitat, eficiència, eficàcia i rendibilitat de la secció.

Què busquem?

Busquem persones organitzades, flexibles i acostumades a treballar en equip. Has de tenir excel·lents dots de comunicació, així com capacitat de motivar i incentivar la venda. Volem incorporar a persones que tinguin disponibilitat horària i experiència en el sector.

Les teves responsabilitats

Treballaràs amb l’equip de tenda, realitzaràs les comandes de secció necessàries amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat total i la qualitat de tots els articles, gestionaràs les minves, vendes i inventaris de la secció. A més gestionaràs les possibles ofertes proposades pel departament de vendes, i realitzaràs el seguiment dels objectius marcats per l’empresa.

Estàs interessat?

Consulta les ofertes d’aquesta secció

Ofertes de treball

506, 2019

PEIXATER/A FALSET I VOLTANTS

Necessitem professionals de la PEIXATERIA per a la botiga d’Ascó. Els candidats/es realitzaran les següents funcions/tasques:

Atenció al client, reposició dels productes i manteniment de l’ordre i neteja del lloc de treball.

Enviar CV