Projecció de futur

El nostre objectiu es perseverar en ser una empresa innovadora, honesta i sostenible en la que els nostres clients tinguin capacitat d’elecció, productes de la màxima qualitat i bons preus. és a dir, ser un model d’empresa referent en el sector de la distribució.

El centre sobre el que gira la nostra estratègia és el client i per això Fragadis ofereix l’assortit més innovador adaptant-se a la demanda dels nostres clients. En els darrers anys hem apostat per potenciar els productes frescos i de proximitat i hem millorat la seva presentació en botiga modernitzant les nostres instal·lacions per oferir al client una compra gratificant.

Treballadors compromesos sinònim de clients satisfets

El nostre objectiu final és la satisfacció dels nostres clients, oferint-los una compra de qualitat, variada i amb una bona relació preu-qualitat, basada en l’atenció dels nostres treballadors.

Model de referència en el sector de la distribució alimentaria

Treballem dia a dia per aconseguir mantenir-nos com una empresa independent, innovadora i amb sostenibilitat de futur, en la que pugui realitzar la seva compra amb capacitat d’elecció en un ampli ventall de productes i preus ajustats.

Escoltar per poder millorar

Escoltar les propostes i inquietuts dels nostres clients, als treballadors, als proveïdors per millorar el nostre entorn de treball aportant nous productes i solucions, formació i informació, benestar, desenvolupament i sostenibilitat.

Fruiteria

Peixateria

Carnisseria i Xarcuteria

Drogueria i LLar

Congelats

T’esperem, casa nostra és casa teva