Panna Cotta de castanyesRentem bé les fulles d'espinacs i les eixuguem. Pelem el kiwi i la poma, tot i que si ho preferim, podem deixar la pell a aquesta última per aprofitar al màxim els seus beneficis...
Batut detox d’espinacs i kiwiRentem bé les fulles d'espinacs i les eixuguem. Pelem el kiwi i la poma, tot i que si ho preferim, podem deixar la pell a aquesta última per aprofitar al màxim els seus beneficis...
Cheesecake de magranaEscalfem previament el forn a 200 °C, amb el ventilador i temperatura en la part superior i inferior...
Makis de salmó i alvocatPassem per aigua l'arròs un número de 6-8 vegades, removent-lo bé per a treure tot el midó. Quan l'aigua sigui clara, retirem...
Smoothie de mores Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer. Posem en la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia...
Pebrots farcits de carn picadaBuidem els pebrots tallant-los per la part de la branca i retirant les llavors. Ens ha de quedar com una espècie de “got" de pebrot que emplenarem deixant-ho en vertical...
1 2 3 4