Receptes

/Receptes
Receptes2018-06-05T15:57:57+00:00
Gratinat de carabassóTallem el carabassó i els tomàquets en rodanxes molt fines. Salpebrem i afegim l'orenga a les verdures...
Confit d’ànecPreescalfem el forn a 150 °C, a foc molt lent, escalfem la ceba amb el sucre, quan vegem que la ceba comença a agafar color, afegim 125 ml. de Moscatell. Quan s'evapori l'alcohol, el retirem del foc i reservem...
Gofres casolans amb maduixes i nataEns assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot...
Pastís de dolç de lletTriturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa. Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts...
Patates Hasselback amb aletes de pollastre'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i 2 grans d'all filetejats. Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola...
Tartar de salmóBarregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem...
BruschettaEn una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar...
1 2