Roses de pasta fullada amb préssecTallem la pasta de fulls en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.
Sushi de meló i pernilCoem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.
Quiche de tomàquet, alfàbrega i ricottaFem una corona amb la farina i la sal. En el centre col·loquem l'oli, l'alfàbrega en pols i la mantega freda. Agreguem aigua fins a formar una massa tendra i pastem. Cobrim amb paper film i portem al frigorífic durant 30 minuts...
Gaspatxo de pastanagaPosem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets...
Lasanya d’albergíniesPer a eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem en rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per damunt i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les assequem...
Mongetes verdes amb ametllesPosem aigua a bullir i afegim les mongetes tendres, una cullerada de sal i les deixem coure fins que estiguin fetes...
Granissat de síndriaBarregem l'aigua amb el sucre i l'escalfem. Removem fins que es dissolgui i es cogui 2 minuts més. Retirem i deixem refredar....
1 2 3