CategoriaDificultat Principiant

Rentem bé les fulles d'espinacs i les eixuguem. Pelem el kiwi i la poma, tot i que si ho preferim, podem deixar la pell a aquesta última per aprofitar al màxim els seus beneficis...

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat5 minsTemps total20 mins

Ingredients

 1 bol de fulles d'espinacs crues
 1 kiwi
 1 poma verda
 1 got d'aigua
 menta (opcional)

Elaboració

1

Rentem bé les fulles d'espinacs i les eixuguem.

2

Pelem el kiwi i la poma, tot i que si ho preferim, podem deixar la pell a aquesta última per aprofitar al màxim els seus beneficis.

3

Batem tot en una liquadora i ho barregem amb el got d'aigua. Si preferim beure'ns el batut fred, podem afegir gel picat i fins i tot una mica de menta per donar-li més frescor. Ja ho tens llest!

Ingredients

 1 bol de fulles d'espinacs crues
 1 kiwi
 1 poma verda
 1 got d'aigua
 menta (opcional)

Directions

1

Rentem bé les fulles d'espinacs i les eixuguem.

2

Pelem el kiwi i la poma, tot i que si ho preferim, podem deixar la pell a aquesta última per aprofitar al màxim els seus beneficis.

3

Batem tot en una liquadora i ho barregem amb el got d'aigua. Si preferim beure'ns el batut fred, podem afegir gel picat i fins i tot una mica de menta per donar-li més frescor. Ja ho tens llest!

Batut detox d’espinacs i kiwi