fbpx

Print Options:

Brownie de xocolata blanca amb cireres i gelat

Racions2 Servings Temps de preparació20 mins

Fonem al bany maria la mantega amb la xocolata blanca.Ho afegim en un bol juntament amb els 200 grams de sucre. Removem fins que quedi una pasta i afegim els ous...

 300 g de xocolata blanca
 175 g de mantega fosa
 200 g de sucre
 4 ous
 225 g de farina
 200 g de cireres
1

Fonem al bany maria la mantega amb el xocolate blanc.

2

Ho afegim en un bol juntament amb els 200 grams de sucre. Removem fins que quedi una pasta i afegim els ous.

3

Tot seguit, afegim la farina. És important tamisar-la, per a eliminar els possibles grumolls.

4

Removem la mescla i afegim els festucs.

5

Aboquem el contingut de la massa en un motlle (prèviament greixat) i ho posem al forn uns 20 minuts.

Nutrition Facts

Servings 2