En una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar...
Ingredients
Elaboració
una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar.
Passat el temps, pelem els pebrots amb molta cura i els tallem en trossos de 2 cm.
Disposem els pebrots en un bol amb l'alfàbrega, el suc de llimona, mozzarella i una cullerada d'oli.
Salpebrem i barregem el nostre aromàtic conjunt amb molta cura.
Pelem i tallem la dent d'all en dos. Freguem cada tros de pa amb el costat tallat de l'all, si volem també podem fer una mica d'oli per sobre. Cobrim el pa amb la barreja de pebrot, salpebrem i servim d'immediatament, més que deliciós!
Ingredients
Directions
una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar.
Passat el temps, pelem els pebrots amb molta cura i els tallem en trossos de 2 cm.
Disposem els pebrots en un bol amb l'alfàbrega, el suc de llimona, mozzarella i una cullerada d'oli.
Salpebrem i barregem el nostre aromàtic conjunt amb molta cura.
Pelem i tallem la dent d'all en dos. Freguem cada tros de pa amb el costat tallat de l'all, si volem també podem fer una mica d'oli per sobre. Cobrim el pa amb la barreja de pebrot, salpebrem i servim d'immediatament, més que deliciós!