CategoriaDificultat Principiant

En una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar...

Racions1 Serving
Temps de preparació35 mins

Ingredients

 3 pebrots grans vermells tallats
 2 cullerades de fulles d'alfàbrega SPAR
 1 bola de mozzarella SPAR (esquinçada en trossos)
 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra SPAR
 4 llesques de pa torrat baix en sal SPAR
 1 cullerada de suc de llimona, 1 gra d'all
 sal gruixuda i pebre negre SPAR

Elaboració

1

una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar.

2

Passat el temps, pelem els pebrots amb molta cura i els tallem en trossos de 2 cm.

3

Disposem els pebrots en un bol amb l'alfàbrega, el suc de llimona, mozzarella i una cullerada d'oli.

4

Salpebrem i barregem el nostre aromàtic conjunt amb molta cura.

5

Pelem i tallem la dent d'all en dos. Freguem cada tros de pa amb el costat tallat de l'all, si volem també podem fer una mica d'oli per sobre. Cobrim el pa amb la barreja de pebrot, salpebrem i servim d'immediatament, més que deliciós!

Ingredients

 3 pebrots grans vermells tallats
 2 cullerades de fulles d'alfàbrega SPAR
 1 bola de mozzarella SPAR (esquinçada en trossos)
 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra SPAR
 4 llesques de pa torrat baix en sal SPAR
 1 cullerada de suc de llimona, 1 gra d'all
 sal gruixuda i pebre negre SPAR

Directions

1

una paella molt calenta, rostim els pebrots durant 15 minuts o fins que la pell estigui carbonitzada. Després, els introduïm en una bossa de plàstic, segellem, i reservem 5 minuts per suar.

2

Passat el temps, pelem els pebrots amb molta cura i els tallem en trossos de 2 cm.

3

Disposem els pebrots en un bol amb l'alfàbrega, el suc de llimona, mozzarella i una cullerada d'oli.

4

Salpebrem i barregem el nostre aromàtic conjunt amb molta cura.

5

Pelem i tallem la dent d'all en dos. Freguem cada tros de pa amb el costat tallat de l'all, si volem també podem fer una mica d'oli per sobre. Cobrim el pa amb la barreja de pebrot, salpebrem i servim d'immediatament, més que deliciós!

Bruschetta