CategoriaDificultatIntermitja

Escalfem previament el forn a 200 °C, amb el ventilador i temperatura en la part superior i inferior...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat30 minsTemps total50 mins

Ingredients

 1 tassa de galeta picada
 ¾ tasses de mantega fosa
 400 g de formatge cremós
 220 g de sucre
 3 ous
 ½ tassa de crema per a batre
 1 cullerada petita de vainilla líquida
 ½ tassa de suc de magrana
 ½ tassa de sucre
 preparat per a gelatina
 1 tassa de granets de magrana

Elaboració

1

Per a la base i el contorn del cheesecake, barregem les galetes amb la mantega. Elaborem una base, recobrim les parets del motlle i enfornem a 180º durant 10 minuts. Refredem i reservem aquestes capes.

2

Per al cheesecake, batim el formatge crema amb el sucre, agreguem els ous, la crema i la vainilla. Barregem bé i reservem.

3

Afegim la barreja damunt de la base de galeta fins a omplir el motlle. Enfornem a 180º durant 30 minuts al bany maria sense tapar. Retirem després de passar els minuts i deixem reposar i refredar.

4

Escalfem el suc de magrana, afegim el sucre i barregem. Esperem que bulli i agreguem la gelatina. Retirem i deixem refredar.

5

Agreguem la barreja de magrana per sobre del cheesecake i decorem amb uns granets . Deixem refredar i llest per a menjar.

Ingredients

 1 tassa de galeta picada
 ¾ tasses de mantega fosa
 400 g de formatge cremós
 220 g de sucre
 3 ous
 ½ tassa de crema per a batre
 1 cullerada petita de vainilla líquida
 ½ tassa de suc de magrana
 ½ tassa de sucre
 preparat per a gelatina
 1 tassa de granets de magrana

Directions

1

Per a la base i el contorn del cheesecake, barregem les galetes amb la mantega. Elaborem una base, recobrim les parets del motlle i enfornem a 180º durant 10 minuts. Refredem i reservem aquestes capes.

2

Per al cheesecake, batim el formatge crema amb el sucre, agreguem els ous, la crema i la vainilla. Barregem bé i reservem.

3

Afegim la barreja damunt de la base de galeta fins a omplir el motlle. Enfornem a 180º durant 30 minuts al bany maria sense tapar. Retirem després de passar els minuts i deixem reposar i refredar.

4

Escalfem el suc de magrana, afegim el sucre i barregem. Esperem que bulli i agreguem la gelatina. Retirem i deixem refredar.

5

Agreguem la barreja de magrana per sobre del cheesecake i decorem amb uns granets . Deixem refredar i llest per a menjar.

Cheesecake de magrana