CategoriaDificultat Principiant

Posem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets...

Racions2 Racions
Temps de preparació10 min.Cook Time10 min.Total Time20 min.

Ingredients

 450 g de pastanagues pelades i en trossos
 1 kg de tomàquets de branca o de pera en trossos
 2 dents d'all
 250 g de gel
 100 g d'aigua
 oli d'oliva
 sal
 pebre negre
 alfàbrega fresca o orenga

Elaboració

1

Posem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets.

2

Incorporem el tomàquet rentat i l'all i triturem tota la mescla novament fins que els elements quedin ben integrats. Afegim gel, sal, oli i un polsim de pebre i tornem a triturar durant 2 minuts.

3

Servim ben fresc i decorem al gust.

 

Ingredients

 450 g de pastanagues pelades i en trossos
 1 kg de tomàquets de branca o de pera en trossos
 2 dents d'all
 250 g de gel
 100 g d'aigua
 oli d'oliva
 sal
 pebre negre
 alfàbrega fresca o orenga

Instruccions

1

Posem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets.

2

Incorporem el tomàquet rentat i l'all i triturem tota la mescla novament fins que els elements quedin ben integrats. Afegim gel, sal, oli i un polsim de pebre i tornem a triturar durant 2 minuts.

3

Servim ben fresc i decorem al gust.

Gaspatxo de pastanaga