fbpx

Print Options:

Gaspatxo de pastanaga

Racions2 Servings Temps de preparació10 minsTemps de cuinat10 minsTemps total20 mins

Posem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets...

gaspatxo de pastanaga

 450 g de pastanagues pelades i en trossos
 1 kg de tomàquets de branca o de pera en trossos
 2 dents d'all
 250 g de gel
 100 g d'aigua
 oli d'oliva
 sal
 pebre negre
 alfàbrega fresca o orenga
1

Posem en el got de la batedora la pastanaga i triturem aprofitant les restes que queden en les parets.

2

Incorporem el tomàquet rentat i l'all i triturem tota la mescla novament fins que els elements quedin ben integrats. Afegim gel, sal, oli i un polsim de pebre i tornem a triturar durant 2 minuts.

3

Servim ben fresc i decorem al gust.

Nutrition Facts

Servings 2