CategoriaDificultatIntermitja

Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus...

Racions2 Servings
Temps de preparació30 minsTemps de cuinat15 minsTemps total45 mins

Ingredients

 2 peres madures
 200 ml de llet semidesnatada
 200 ml de nata per a muntar
 40 g de sucre blanc
 2 cullerades de formatge d'untar o batut
 encenalls de xocolata
 caramel líquid

Elaboració

1

Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus.

2

Posem la llet , el sucre blanc i el formatge en un recipient i batem fins a crear una barreja.

3

Agreguem la pera a la barreja i continuem triturant. Quan estigui homogènia, afegim la nata muntada. Continuem barrejant.

4

Posem la barreja en el frigorífic durant 6 hores.

5

Comprovem que s'ha congelat i procedim a servir-la, afegint caramel líquid per damunt i els encenalls de xocolata. Deliciós!

Ingredients

 2 peres madures
 200 ml de llet semidesnatada
 200 ml de nata per a muntar
 40 g de sucre blanc
 2 cullerades de formatge d'untar o batut
 encenalls de xocolata
 caramel líquid

Directions

1

Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus.

2

Posem la llet , el sucre blanc i el formatge en un recipient i batem fins a crear una barreja.

3

Agreguem la pera a la barreja i continuem triturant. Quan estigui homogènia, afegim la nata muntada. Continuem barrejant.

4

Posem la barreja en el frigorífic durant 6 hores.

5

Comprovem que s'ha congelat i procedim a servir-la, afegint caramel líquid per damunt i els encenalls de xocolata. Deliciós!

Gelat de pera amb caramel