Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus...
Ingredients
Elaboració
Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus.
Posem la llet , el sucre blanc i el formatge en un recipient i batem fins a crear una barreja.
Agreguem la pera a la barreja i continuem triturant. Quan estigui homogènia, afegim la nata muntada. Continuem barrejant.
Posem la barreja en el frigorífic durant 6 hores.
Comprovem que s'ha congelat i procedim a servir-la, afegint caramel líquid per damunt i els encenalls de xocolata. Deliciós!
Ingredients
Directions
Pelem les peres després de rentar-les bé, traiem l'os i les trossegem en daus.
Posem la llet , el sucre blanc i el formatge en un recipient i batem fins a crear una barreja.
Agreguem la pera a la barreja i continuem triturant. Quan estigui homogènia, afegim la nata muntada. Continuem barrejant.
Posem la barreja en el frigorífic durant 6 hores.
Comprovem que s'ha congelat i procedim a servir-la, afegint caramel líquid per damunt i els encenalls de xocolata. Deliciós!