Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi...
Ingredients
Elaboració
Netegem la síndria, llevem la pell i intentem retirar totes les llavors.
Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi.
Introduïm els motlles en el congelador durant 15 minuts, els traiem després d'assegurar-nos que està ben congelat.
Afegim el iogurt (amb sucre o no, depèn de cadascú). Amb l'ajuda d'una cullera escampem el iogurt deixant l'últim espai per al kiwi.
Ho tornem a ficar en el congelador novament. Retirem quan estigui congelat.
Pelem els kiwis, els piquem i afegim un raig de llimona. Triturem amb la batedora i, si volem retirar les seves llavors, podem passar-ho per un colador fi.
Acabem d'emplenar el motlle, congelem del tot i…A gaudir!
Ingredients
Directions
Netegem la síndria, llevem la pell i intentem retirar totes les llavors.
Utilitzem una batedora per a triturar la síndria i emplenem els motlles deixant aproximadament dos dits per a introduir posteriorment el iogurt i el kiwi.
Introduïm els motlles en el congelador durant 15 minuts, els traiem després d'assegurar-nos que està ben congelat.
Afegim el iogurt (amb sucre o no, depèn de cadascú). Amb l'ajuda d'una cullera escampem el iogurt deixant l'últim espai per al kiwi.
Ho tornem a ficar en el congelador novament. Retirem quan estigui congelat.
Pelem els kiwis, els piquem i afegim un raig de llimona. Triturem amb la batedora i, si volem retirar les seves llavors, podem passar-ho per un colador fi.
Acabem d'emplenar el motlle, congelem del tot i…A gaudir!