Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot...
Ingredients
Elaboració
Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot.
Afegim la farina en aquest mateix bol i removem fins a aconseguir una crema espessa.
Deixem reposar la massa entre 30 i 40 minuts.
En un altre bol, afegim les clares d'ou, un polsim de sal i removem ràpid per a crear escuma.
Afegim l'escuma en la massa que hem deixat reposar i removem.
Utilitzem una paella o una gofrera per a donar-li forma a la massa.
Agafem les maduixes, la nata i condimentem al nostre gust.
Ingredients
Directions
Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot.
Afegim la farina en aquest mateix bol i removem fins a aconseguir una crema espessa.
Deixem reposar la massa entre 30 i 40 minuts.
En un altre bol, afegim les clares d'ou, un polsim de sal i removem ràpid per a crear escuma.
Afegim l'escuma en la massa que hem deixat reposar i removem.
Utilitzem una paella o una gofrera per a donar-li forma a la massa.
Agafem les maduixes, la nata i condimentem al nostre gust.