CategoriaDificultat Principiant

Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 mins

Ingredients

 400 g de nata montada amb sucre
 500 g de maduixes
 250 g de farina
 100 g de sucre
 65 g de mantega fosa
 200 ml de llet
 2 ous
 25 g de llevat
 sal

Elaboració

1

Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot.

2

Afegim la farina en aquest mateix bol i removem fins a aconseguir una crema espessa.

3

Deixem reposar la massa entre 30 i 40 minuts.

4

En un altre bol, afegim les clares d'ou, un polsim de sal i removem ràpid per a crear escuma.

5

Afegim l'escuma en la massa que hem deixat reposar i removem.

6

Utilitzem una paella o una gofrera per a donar-li forma a la massa.

7

Agafem les maduixes, la nata i condimentem al nostre gust.

Ingredients

 400 g de nata montada amb sucre
 500 g de maduixes
 250 g de farina
 100 g de sucre
 65 g de mantega fosa
 200 ml de llet
 2 ous
 25 g de llevat
 sal

Directions

1

Ens assegurem de tenir la llet temperada i l'afegim en un bol al costat de les mesures de llet, mantega fosa, sucre, llevat i els rovells d'ou. Batem fins a barrejar-ho tot.

2

Afegim la farina en aquest mateix bol i removem fins a aconseguir una crema espessa.

3

Deixem reposar la massa entre 30 i 40 minuts.

4

En un altre bol, afegim les clares d'ou, un polsim de sal i removem ràpid per a crear escuma.

5

Afegim l'escuma en la massa que hem deixat reposar i removem.

6

Utilitzem una paella o una gofrera per a donar-li forma a la massa.

7

Agafem les maduixes, la nata i condimentem al nostre gust.

Gofres casolans amb maduixes i nata