Productes frescos i de temporada per cuinar el millor gratinat
Ingredients
Elaboració
Tallem el carabassó i els tomàquets en rodanxes molt fines.
Salpebrem i afegim l'orenga a les verdures.
En una cassola untada amb oli, intercalem una capa de rodanxes de carabassó amb una capa de tomàquet. Entre les capes incorporem el formatge i tires de pernil.
Acabem amb diverses rodanxes de tomàquet per damunt, salpebrem de nou i tirem una mica d'oli.
Ho posem al forn durant 15 min. a 200 °C. Decorem amb unes branques d'orenga i ja està llest per a degustar
Ingredients
Directions
Tallem el carabassó i els tomàquets en rodanxes molt fines.
Salpebrem i afegim l'orenga a les verdures.
En una cassola untada amb oli, intercalem una capa de rodanxes de carabassó amb una capa de tomàquet. Entre les capes incorporem el formatge i tires de pernil.
Acabem amb diverses rodanxes de tomàquet per damunt, salpebrem de nou i tirem una mica d'oli.
Ho posem al forn durant 15 min. a 200 °C. Decorem amb unes branques d'orenga i ja està llest per a degustar