CategoriaDificultat Principiant

Productes frescos i de temporada per cuinar el millor gratinat

Racions2 Servings
Temps de preparació20 mins

Ingredients

 2 carabassons
 2 tomàquets grans
 200 g de formatge rallat
 5 rodanxes de pernil salat
 oli d'oliva suau
 orenga en espècies i unes branquetes
 sal
 pebre

Elaboració

1

Tallem el carabassó i els tomàquets en rodanxes molt fines.

2

Salpebrem i afegim l'orenga a les verdures.

3

En una cassola untada amb oli, intercalem una capa de rodanxes de carabassó amb una capa de tomàquet. Entre les capes incorporem el formatge i tires de pernil.

4

Acabem amb diverses rodanxes de tomàquet per damunt, salpebrem de nou i tirem una mica d'oli.

5

Ho posem al forn durant 15 min. a 200 °C. Decorem amb unes branques d'orenga i ja està llest per a degustar

Ingredients

 2 carabassons
 2 tomàquets grans
 200 g de formatge rallat
 5 rodanxes de pernil salat
 oli d'oliva suau
 orenga en espècies i unes branquetes
 sal
 pebre

Directions

1

Tallem el carabassó i els tomàquets en rodanxes molt fines.

2

Salpebrem i afegim l'orenga a les verdures.

3

En una cassola untada amb oli, intercalem una capa de rodanxes de carabassó amb una capa de tomàquet. Entre les capes incorporem el formatge i tires de pernil.

4

Acabem amb diverses rodanxes de tomàquet per damunt, salpebrem de nou i tirem una mica d'oli.

5

Ho posem al forn durant 15 min. a 200 °C. Decorem amb unes branques d'orenga i ja està llest per a degustar

Gratinat de carabassó