Per a eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem en rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per damunt i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les assequem...
Per a eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem en rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per damunt i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les assequem.
Rentem bé els tomàquets, els pelem, retirem les seves llavors i els triturem en conjunt amb una miqueta d'oli; reservem la salsa (si desitgem, podem afegir 1 cullerada de sucre per a l'acidesa).
Cuinem les albergínies en una font de forn a 200 °C durant 20 minuts. Retirem del forn i deixem refredar.
Per a formar la lasanya, disposem en la mateixa font de forn una rodanxa d'albergínia, una rodanxa de formatge mozzarella i una nova rodanxa d'albergínia, així successivament, al llarg de la safata. Acabem afegint la salsa de tomàquet i la mozzarella rallada per damunt. Gratinem al forn durant 15 minuts més.
Per a servir, introduïm al forn amb orenga o alfàbrega el nostre deliciós entrant i ja està llest per a degustar.
Servings 2