fbpx

Print Options:

Lasanya d’albergínies al forn

Racions1 Serving Temps de preparació1 hr 5 mins

Per eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem a rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per sobre i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les eixuguem...

 3 albergínies grans
 5 tomàquets madurs
 làmines de formatge mozzarella SPAR
 formatge mozzarella ratllat SPAR
 pebre negra i sal SPAR
 sucre blanc SPAR
 alfàbrega fresca o orenga SPAR
1

Per eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem a rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per sobre i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les eixuguem.

2

Preescalfem el forn a 200ºC

3

Rentem bé els tomàquets, els pelem, retirem les llavors i els triturem en conjunt amb una mica d'oli; reservem la salsa (si volem, podem afegir 1 culleradeta de sucre per l'acidesa).

4

Cuinem les albergínies en una font de forn a 200º C durant 20 minuts. Retirem del forn i deixem refredar.

5

Per formar la lasanya, disposem a la mateixa font de forn una rodanxa d'albergínia, una rodanxa de formatge mozzarella i una nova rodanxa d'albergínia, així successivament, al llarg de la safata. Acabem afegint la salsa de tomàquet i la mozzarella ratllada per sobre. Gratinem al forn durant 15 minuts més.

6

Per servir, guarnim amb orenga o alfàbrega el nostre deliciós entrant i llest per degustar que gust!