CategoriaDificultatIntermitja

Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla....

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat1 hrTemps total1 hr 15 mins

Ingredients

 1 kg de figues de moro
 50 g de sucre
 50 g de poma madura
 essència de vainilla
 1 llimona

Elaboració

1

Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla. Aprofitem també per a pelar la poma i tallar-la en trossos. L'afegim al recipient.

2

Afegim el sucre i unes gotetes d'essència de vainilla. Afegim també un raig de llimona i ho deixem tot a foc lent durant 1 hora.

3

Triturem tot el contingut amb una batedora i colem la crema per a eliminar les llavors de les figues. Ho col·loquem tot en pots de vidre i ho deixem refredar. Si no ho consumim inmediatament, recomanem deixar els recipients al bany maria durant una hora més. Llest!

Ingredients

 1 kg de figues de moro
 50 g de sucre
 50 g de poma madura
 essència de vainilla
 1 llimona

Directions

1

Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla. Aprofitem també per a pelar la poma i tallar-la en trossos. L'afegim al recipient.

2

Afegim el sucre i unes gotetes d'essència de vainilla. Afegim també un raig de llimona i ho deixem tot a foc lent durant 1 hora.

3

Triturem tot el contingut amb una batedora i colem la crema per a eliminar les llavors de les figues. Ho col·loquem tot en pots de vidre i ho deixem refredar. Si no ho consumim inmediatament, recomanem deixar els recipients al bany maria durant una hora més. Llest!

Mermelada de figues de moro