Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla....
Ingredients
Elaboració
Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla. Aprofitem també per a pelar la poma i tallar-la en trossos. L'afegim al recipient.
Afegim el sucre i unes gotetes d'essència de vainilla. Afegim també un raig de llimona i ho deixem tot a foc lent durant 1 hora.
Triturem tot el contingut amb una batedora i colem la crema per a eliminar les llavors de les figues. Ho col·loquem tot en pots de vidre i ho deixem refredar. Si no ho consumim inmediatament, recomanem deixar els recipients al bany maria durant una hora més. Llest!
Ingredients
Directions
Tallem les figues de moro per la meitat. Amb una cullera traiem la polpa i la posem en una olla. Aprofitem també per a pelar la poma i tallar-la en trossos. L'afegim al recipient.
Afegim el sucre i unes gotetes d'essència de vainilla. Afegim també un raig de llimona i ho deixem tot a foc lent durant 1 hora.
Triturem tot el contingut amb una batedora i colem la crema per a eliminar les llavors de les figues. Ho col·loquem tot en pots de vidre i ho deixem refredar. Si no ho consumim inmediatament, recomanem deixar els recipients al bany maria durant una hora més. Llest!