CategoriaDificultat Principiant

Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat45 minsTemps total1 hr 5 mins

Ingredients

 250 g de farina
 200 g de sucre
 4 ous
 1 taronja de 250 g
 8 g de llevat
 sal
 mantega per a engrassar
 3 unces de xocolata negra

Elaboració

1

Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre.

2

Afegim el sucre restant a les gemmes, ratllem la pell de taronja (sense arribar a la part blanca) i la incorporem junt el suc de taronja colat. Continuem batent.

3

Afegim la farina barrejada amb el llevat i utilitzem la batedora per a integrar-ho per complet. Agreguem les clares a poc a poc amb moviments envolupants.

4

Aboquem la barreja en els mini motlles greixats i enfornem a dalt i a baix a 175º durant 45 minuts.

5

Mentre es va fent barregem la mantega amb la xocolata i afegim la nata. Batem amb les varetes fins que es converteixi en una crema fina.

6

Una vegada tinguem els panets de pessic llestos, els traiem del forn i submergim la base en la crema de xocolata.

7

Per a acabar, ratllem les unces de xocolata i ho decorem per damunt. Ja ho tenim!

Ingredients

 250 g de farina
 200 g de sucre
 4 ous
 1 taronja de 250 g
 8 g de llevat
 sal
 mantega per a engrassar
 3 unces de xocolata negra

Directions

1

Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre.

2

Afegim el sucre restant a les gemmes, ratllem la pell de taronja (sense arribar a la part blanca) i la incorporem junt el suc de taronja colat. Continuem batent.

3

Afegim la farina barrejada amb el llevat i utilitzem la batedora per a integrar-ho per complet. Agreguem les clares a poc a poc amb moviments envolupants.

4

Aboquem la barreja en els mini motlles greixats i enfornem a dalt i a baix a 175º durant 45 minuts.

5

Mentre es va fent barregem la mantega amb la xocolata i afegim la nata. Batem amb les varetes fins que es converteixi en una crema fina.

6

Una vegada tinguem els panets de pessic llestos, els traiem del forn i submergim la base en la crema de xocolata.

7

Per a acabar, ratllem les unces de xocolata i ho decorem per damunt. Ja ho tenim!

Panets de pessic amb taronja i xocolata