Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre...
Ingredients
Elaboració
Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre.
Afegim el sucre restant a les gemmes, ratllem la pell de taronja (sense arribar a la part blanca) i la incorporem junt el suc de taronja colat. Continuem batent.
Afegim la farina barrejada amb el llevat i utilitzem la batedora per a integrar-ho per complet. Agreguem les clares a poc a poc amb moviments envolupants.
Aboquem la barreja en els mini motlles greixats i enfornem a dalt i a baix a 175º durant 45 minuts.
Mentre es va fent barregem la mantega amb la xocolata i afegim la nata. Batem amb les varetes fins que es converteixi en una crema fina.
Una vegada tinguem els panets de pessic llestos, els traiem del forn i submergim la base en la crema de xocolata.
Per a acabar, ratllem les unces de xocolata i ho decorem per damunt. Ja ho tenim!
Ingredients
Directions
Separem les clares i les gemmes en dos bols i les batem per separat. Afegim un polsim de sal a les clares i batem fins a aconseguir el punt de neu mentre anem incorporant la meitat del sucre.
Afegim el sucre restant a les gemmes, ratllem la pell de taronja (sense arribar a la part blanca) i la incorporem junt el suc de taronja colat. Continuem batent.
Afegim la farina barrejada amb el llevat i utilitzem la batedora per a integrar-ho per complet. Agreguem les clares a poc a poc amb moviments envolupants.
Aboquem la barreja en els mini motlles greixats i enfornem a dalt i a baix a 175º durant 45 minuts.
Mentre es va fent barregem la mantega amb la xocolata i afegim la nata. Batem amb les varetes fins que es converteixi en una crema fina.
Una vegada tinguem els panets de pessic llestos, els traiem del forn i submergim la base en la crema de xocolata.
Per a acabar, ratllem les unces de xocolata i ho decorem per damunt. Ja ho tenim!