fbpx

Print Options:

Pastís d’albercocs sense glútens

Racions2 Servings Temps de preparació20 mins

Preescalfem el forn a 180ºC, rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem...

 8 unitats d'albercocs madurs
 100 g de farina de coco
 25 ml de llet de coco
 2 unitats d'ous de mida L o XL
 25 ml d'oli d'oliva verge extra
 1 cullerada d'edulcorant
 2 cullerades petites de llevat en pols
 ralladura d'una llimona petita
 paper vegetal per al forn
1

Preescalfem el forn a 180ºC.

2

Rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem.

3

Batem molt bé els ous i els barregem amb la farina, la llet de coco, l'oli, la ralladura de llimona, l'edulcorant i el llevat. Barregem amb molt d'afecte fins a deixar tots els ingredients ben integrats.

4

Posem la nostra mescla dins dels motlles, col·loquem damunt els albercocs partits i ho introduïm al forn fins que apreciem un to daurat en la part superior.

5

Una vegada ho traguem del forn, deixem reposar uns 10 minuts.

Nutrition Facts

Servings 2