Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa. Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts...
Ingredients
Elaboració
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
Folrem la base d'un motlle de 23 cm. amb paper de forn SPAR.
Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.
Aboquem i repartim el dolç de llet sobre de la base de galetes.
Pelem i tallem els plàtans i repartim per sobre del dolç de llet.
Muntem la nata amb el sucre i estenem per sobre de la nostra base. Ratllem o piquem la xocolata per sobre i refrigerem.
SUGGERIMENT: en lloc d'utilitzar plàtans, podem utilitzar préssecs (en almívar SPAR): els sabors combinen igual de bé o més.
Ingredients
Directions
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
Folrem la base d'un motlle de 23 cm. amb paper de forn SPAR.
Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.
Aboquem i repartim el dolç de llet sobre de la base de galetes.
Pelem i tallem els plàtans i repartim per sobre del dolç de llet.
Muntem la nata amb el sucre i estenem per sobre de la nostra base. Ratllem o piquem la xocolata per sobre i refrigerem.
SUGGERIMENT: en lloc d'utilitzar plàtans, podem utilitzar préssecs (en almívar SPAR): els sabors combinen igual de bé o més.