CategoriaDificultat Principiant

Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa. Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts...

Racions1 Serving
Temps de preparació50 mins

Ingredients

 1 pot de dolç de llet
 250 g de galetes Digestive SPAR
 125 g de mantega SPAR (fosa)
 3 plàtans
 300 ml de nata per muntar
 3 cullerades se sucre integral de canya SPAR
 25 g de xocolata negra especial Postres SPAR

Elaboració

1

Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.

2

Folrem la base d'un motlle de 23 cm. amb paper de forn SPAR.

3

Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.

4

Aboquem i repartim el dolç de llet sobre de la base de galetes.

5

Pelem i tallem els plàtans i repartim per sobre del dolç de llet.

6

Muntem la nata amb el sucre i estenem per sobre de la nostra base. Ratllem o piquem la xocolata per sobre i refrigerem.

7

SUGGERIMENT: en lloc d'utilitzar plàtans, podem utilitzar préssecs (en almívar SPAR): els sabors combinen igual de bé o més.

Ingredients

 1 pot de dolç de llet
 250 g de galetes Digestive SPAR
 125 g de mantega SPAR (fosa)
 3 plàtans
 300 ml de nata per muntar
 3 cullerades se sucre integral de canya SPAR
 25 g de xocolata negra especial Postres SPAR

Directions

1

Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.

2

Folrem la base d'un motlle de 23 cm. amb paper de forn SPAR.

3

Estenem la massa de galetes per la base i els laterals, estrenyent amb el dors d'una cullera. Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.

4

Aboquem i repartim el dolç de llet sobre de la base de galetes.

5

Pelem i tallem els plàtans i repartim per sobre del dolç de llet.

6

Muntem la nata amb el sucre i estenem per sobre de la nostra base. Ratllem o piquem la xocolata per sobre i refrigerem.

7

SUGGERIMENT: en lloc d'utilitzar plàtans, podem utilitzar préssecs (en almívar SPAR): els sabors combinen igual de bé o més.

Pastís de dolç de llet