CategoriaDificultat Principiant

Escalfem el forn a 200 °C, rentem bé les patates i...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat40 minsTemps total1 hr

Ingredients

 4 patates mitjanes
 sal
 3 mantega
 farigola fresca
 pebre negre
 pa ratllat

Elaboració

1

Escalfem el forn a 200 °C.

2

Rentem bé les patates i les assequem.

3

Per a fer talls sense que arribin al final de tot de la patata, punxem en horitzontal un escuradents gran de fusta just en la part inferior.

4

Realitzem els talls d'aproximadament 2cm cadascun.

5

Abans d'introduir-les al forn, afegim oli, sal, pebre i farigola i una mica de mantega per damunt.

6

Enfornem durant 40-45 minuts a 200 °C fins que estiguin ben daurades.

 

Ingredients

 4 patates mitjanes
 sal
 3 mantega
 farigola fresca
 pebre negre
 pa ratllat

Directions

1

Escalfem el forn a 200 °C.

2

Rentem bé les patates i les assequem.

3

Per a fer talls sense que arribin al final de tot de la patata, punxem en horitzontal un escuradents gran de fusta just en la part inferior.

4

Realitzem els talls d'aproximadament 2cm cadascun.

5

Abans d'introduir-les al forn, afegim oli, sal, pebre i farigola i una mica de mantega per damunt.

6

Enfornem durant 40-45 minuts a 200 °C fins que estiguin ben daurades.

Patates a l’estil Hasselback