fbpx

Print Options:

Patates Hasselback amb aletes de pollastre

Racions1 Serving Temps de preparació40 mins

'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i 2 grans d'all filetejats. Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola...

 4 aletes de pollastre per persona
 2 patates per persona
 1 ceba
 3 grans d'all tallats en làmines
 1 cullerada de pebre vermell dolç SPAR
 1 cullerada de farigola
 sal i pebre negra mòlta SPAR
 50 g de crema de vinagre balsàmic de Módena SPAR
 50 g de salsa de soja SPAR
 50 g de caranel líquid SPAR
 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra SPAR
 mantega SPAR
1

'Pochamos' en 3 cullerades d'oli la ceba picada finament i els 2 grans d'all filetejats.

2

Afegim les aletes i procurem que agafin color per tots dos costats. Afegim sal, pebre, pebre vermell dolç, farigola, la crema balsàmica, la salsa de soja amb el caramel líquid i barregem tot molt bé.

3

A continuació, rentem acuradament les patates (fregant-les amb un raspall), les assequem, i anem preparant una a una de la següent manera: clavem un pal de broqueta a la part de baix, perquè, en tallar, el ganivet no arribi a la base de la patata.
Amb un ganivet ben esmolat, tallem làmines de la mateixa mida, deixant tota la patata filetejada.

4

Disposem les patates en una font de forn i col·loquem l'all laminat entre les làmines. Salpebrem i untem amb una mica de mantega fosa.

5

Posem al forn a 180ºC fins que la closca quedi cruixent i l'interior tendre (punxant amb un escuradents el podem comprovar).

6

Per a la presentació, amanim 2 patates per persona amb un filet d'oli d'oliva al costat de les aletes amb salsa. Empolvorem amb llavors de sèsam per sobre i servim amb una mica d'amanida de canonges SPAR i cherrys. La barreja de sabors és explosiva.