CategoriaDificultat Principiant

Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts...

Racions2 Servings
Temps de preparació10 minsTemps de cuinat25 minsTemps total35 mins

Ingredients

 500 g de xampinyons
 1 gra d'all
 1 ceba
 80 g de nous pelades
 sal
 pebre negre mòlt

Elaboració

1

Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts.

2

Tallem els xampinyons en làmines i els incorporem a la paella. Mantenim el foc a mitja intensitat fins que els xampinyons estiguin torradets.

3

Torrem les nous al forn a 180º durant dos minuts.

4

En el got de la batedora triturem i barregem els ingredients de la paella amb un polsim de sal i una altra de pebre. Triturem fins que tinguem una crema fina i homogènia. Ja ho tenim!

Ingredients

 500 g de xampinyons
 1 gra d'all
 1 ceba
 80 g de nous pelades
 sal
 pebre negre mòlt

Directions

1

Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts.

2

Tallem els xampinyons en làmines i els incorporem a la paella. Mantenim el foc a mitja intensitat fins que els xampinyons estiguin torradets.

3

Torrem les nous al forn a 180º durant dos minuts.

4

En el got de la batedora triturem i barregem els ingredients de la paella amb un polsim de sal i una altra de pebre. Triturem fins que tinguem una crema fina i homogènia. Ja ho tenim!

Paté de xampinyons i nous