Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts...
Ingredients
Elaboració
Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts.
Tallem els xampinyons en làmines i els incorporem a la paella. Mantenim el foc a mitja intensitat fins que els xampinyons estiguin torradets.
Torrem les nous al forn a 180º durant dos minuts.
En el got de la batedora triturem i barregem els ingredients de la paella amb un polsim de sal i una altra de pebre. Triturem fins que tinguem una crema fina i homogènia. Ja ho tenim!
Ingredients
Directions
Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts.
Tallem els xampinyons en làmines i els incorporem a la paella. Mantenim el foc a mitja intensitat fins que els xampinyons estiguin torradets.
Torrem les nous al forn a 180º durant dos minuts.
En el got de la batedora triturem i barregem els ingredients de la paella amb un polsim de sal i una altra de pebre. Triturem fins que tinguem una crema fina i homogènia. Ja ho tenim!