CategoriaDificultatIntermitja

Buidem els pebrots tallant-los per la part de la branca i retirant les llavors. Ens ha de quedar com una espècie de “got" de pebrot que emplenarem deixant-ho en vertical...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat30 minsTemps total50 mins

Ingredients

 6 pebrots
 200 g d'arròs
 240 g de carn picada
 1 ceba
 600 g de tomàquet
 40 g de formatge ratllat
 60 g d'olives negres
 2 cullerades grans d'oli d'oliva
 sal
 pebre negre

Elaboració

1

Buidem els pebrots tallant-los per la part de la branca i retirant les llavors. Ens ha de quedar com una espècie de “got” de pebrot que emplenarem deixant-ho en vertical.

2

Piquem en trossos petits la part del pebrot que hem tret per a donarli forma al principi i tallem la ceba molt fina.

3

Escalfem oli d'oliva en una paella i afegim la ceba i el pebrot trossejat. Quan la verdura estigui tendra, afegim la carn picada i continuem cuinant per a que agafi sabor.

4

Mentre s'acaba de cuinar, ratllem el tomàquet i quan vegem que la carn s'ha daurat l'afegim a la paella juntament amb el pebre negre. Mantenim la barreja a foc mitjà uns 10 minuts i posem a bullir aigua.

5

Una vegada l'aigua comenci a bullir, afegim l'arròs i una mica de sal.

6

A continuació, pelem els ous i tallem en rodanxes les olives negres.

7

Posem el contingut de la paella en un bol i afegim l'arròs, juntament amb les olives i els trossos d'ou. Integrem tots els elements.

8

Comencem a emplenar els pebrots en posició vertical. Enfornem a 180º fins que els pebrots estiguin tendres i, seguidament, els retirem per afegir formatge per damunt i el gratinem a 200 °C durant 10 minuts. Quan vegem que està tot llest, ja podem treure'l!

 

Ingredients

 6 pebrots
 200 g d'arròs
 240 g de carn picada
 1 ceba
 600 g de tomàquet
 40 g de formatge ratllat
 60 g d'olives negres
 2 cullerades grans d'oli d'oliva
 sal
 pebre negre

Directions

1

Buidem els pebrots tallant-los per la part de la branca i retirant les llavors. Ens ha de quedar com una espècie de “got” de pebrot que emplenarem deixant-ho en vertical.

2

Piquem en trossos petits la part del pebrot que hem tret per a donarli forma al principi i tallem la ceba molt fina.

3

Escalfem oli d'oliva en una paella i afegim la ceba i el pebrot trossejat. Quan la verdura estigui tendra, afegim la carn picada i continuem cuinant per a que agafi sabor.

4

Mentre s'acaba de cuinar, ratllem el tomàquet i quan vegem que la carn s'ha daurat l'afegim a la paella juntament amb el pebre negre. Mantenim la barreja a foc mitjà uns 10 minuts i posem a bullir aigua.

5

Una vegada l'aigua comenci a bullir, afegim l'arròs i una mica de sal.

6

A continuació, pelem els ous i tallem en rodanxes les olives negres.

7

Posem el contingut de la paella en un bol i afegim l'arròs, juntament amb les olives i els trossos d'ou. Integrem tots els elements.

8

Comencem a emplenar els pebrots en posició vertical. Enfornem a 180º fins que els pebrots estiguin tendres i, seguidament, els retirem per afegir formatge per damunt i el gratinem a 200 °C durant 10 minuts. Quan vegem que està tot llest, ja podem treure'l!

Pebrots farcits de carn picada