Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus...
Ingredients
Elaboració
Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus.
Barregem els ingredients amb les nostres mans i afegim una mica d'aigua perquè la massa sigui més mal·leable. Formem una bola i l'emboliquem en film. Deixem reposar en el frigorífic fins que endureixi.
Retirem la massa del frigorífic i la col·loquem entre dos fulls de paper vegetal. L'estirem amb un corró donant-li una forma rodona i un gruix fi. La tornem a deixar en el frigorífic per a que es torni a endurir.
Tallem les maduixes en trossets i les barregem al costat del sucre bru.
Retirem la massa del frigorífic i la posem sobre paper vegetal a la safata del forn. Afegim els flocs de civada al centre deixant les vores lliures.
Col·loquem les maduixes damunt de la civada i dobleguem la massa de manera que cobreixi una part de la fruita. Pinzellem les vores amb l'ou batut i esparcim una mica de sucre.
Introduïm la galette en el forn durant 20-25 minuts a 200 °C. Deixem que es refredi i procedim a emplatar.
Ingredients
Directions
Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus.
Barregem els ingredients amb les nostres mans i afegim una mica d'aigua perquè la massa sigui més mal·leable. Formem una bola i l'emboliquem en film. Deixem reposar en el frigorífic fins que endureixi.
Retirem la massa del frigorífic i la col·loquem entre dos fulls de paper vegetal. L'estirem amb un corró donant-li una forma rodona i un gruix fi. La tornem a deixar en el frigorífic per a que es torni a endurir.
Tallem les maduixes en trossets i les barregem al costat del sucre bru.
Retirem la massa del frigorífic i la posem sobre paper vegetal a la safata del forn. Afegim els flocs de civada al centre deixant les vores lliures.
Col·loquem les maduixes damunt de la civada i dobleguem la massa de manera que cobreixi una part de la fruita. Pinzellem les vores amb l'ou batut i esparcim una mica de sucre.
Introduïm la galette en el forn durant 20-25 minuts a 200 °C. Deixem que es refredi i procedim a emplatar.