CategoriaDificultat Principiant

Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus...

Racions2 Servings
Temps de preparació20 minsTemps de cuinat25 minsTemps total45 mins

Ingredients

 160 g de farina
 2 c/s de sucre
 1 c/c de sal
 80 g de mantega freda
 23 c/s d'aigua freda
 20 g de flocs de civada
 300350 g de maduixes netes
 34 c/s de sucre morè
 ou batut per a pintar

Elaboració

1

Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus.

2

Barregem els ingredients amb les nostres mans i afegim una mica d'aigua perquè la massa sigui més mal·leable. Formem una bola i l'emboliquem en film. Deixem reposar en el frigorífic fins que endureixi.

3

Retirem la massa del frigorífic i la col·loquem entre dos fulls de paper vegetal. L'estirem amb un corró donant-li una forma rodona i un gruix fi. La tornem a deixar en el frigorífic per a que es torni a endurir.

4

Tallem les maduixes en trossets i les barregem al costat del sucre bru.

5

Retirem la massa del frigorífic i la posem sobre paper vegetal a la safata del forn. Afegim els flocs de civada al centre deixant les vores lliures.

6

Col·loquem les maduixes damunt de la civada i dobleguem la massa de manera que cobreixi una part de la fruita. Pinzellem les vores amb l'ou batut i esparcim una mica de sucre.

7

Introduïm la galette en el forn durant 20-25 minuts a 200 °C. Deixem que es refredi i procedim a emplatar.

Ingredients

 160 g de farina
 2 c/s de sucre
 1 c/c de sal
 80 g de mantega freda
 23 c/s d'aigua freda
 20 g de flocs de civada
 300350 g de maduixes netes
 34 c/s de sucre morè
 ou batut per a pintar

Directions

1

Barregem la farina, el sucre i la sal en un bol. Incorporem la mantega tallada en daus.

2

Barregem els ingredients amb les nostres mans i afegim una mica d'aigua perquè la massa sigui més mal·leable. Formem una bola i l'emboliquem en film. Deixem reposar en el frigorífic fins que endureixi.

3

Retirem la massa del frigorífic i la col·loquem entre dos fulls de paper vegetal. L'estirem amb un corró donant-li una forma rodona i un gruix fi. La tornem a deixar en el frigorífic per a que es torni a endurir.

4

Tallem les maduixes en trossets i les barregem al costat del sucre bru.

5

Retirem la massa del frigorífic i la posem sobre paper vegetal a la safata del forn. Afegim els flocs de civada al centre deixant les vores lliures.

6

Col·loquem les maduixes damunt de la civada i dobleguem la massa de manera que cobreixi una part de la fruita. Pinzellem les vores amb l'ou batut i esparcim una mica de sucre.

7

Introduïm la galette en el forn durant 20-25 minuts a 200 °C. Deixem que es refredi i procedim a emplatar.

Galette de maduixa