Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques...
Ingredients
Elaboració
Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques.
Col·loquem les rodanxes de gall dindi entre dos fulls de paper film i utilitzem un corró per a aplanar-les. Afegim sal i pebre als pits d'indiot.
En l'extrem inferior de la carn afegim una tira horitzontal de pinyons, poma, orellanes i prunes seques.
Agafemel paper film de la base i enrotllem els filets de manera que et quedi com un roll. Comprimim bé donant-li forma de "caramel" al paper film.
Retirem el paper film i utilitzem una corda de cuina per a lligar el rollito i evitar que es desprenguin els ingredients. Arrebossem en farina i ho passem per la paella simplement per a marcar-ho. Enfornem durant 15-20 minuts a 180 °C.
Per a l'acompanyament, afegim ceba picada en una paella amb un raig d'oli. Seguidament aboquem la cervesa, sal i el brou i removem mentre el deixem cuinar (uns 10-15 minuts).
Enrotllem sense deixar de pressionar primer d'una banda i posteriorment per l'altra, de manera que puguem a donar-li forma de rotllo i que els elements no es desintegrin.
Batem la mescla i quan estigui enfornat el roll de gall dindi, ho tallem en rodanxes i...Ja podem emplatar!
Ingredients
Directions
Tallem en daus els orelluts, la poma, i les prunes seques.
Col·loquem les rodanxes de gall dindi entre dos fulls de paper film i utilitzem un corró per a aplanar-les. Afegim sal i pebre als pits d'indiot.
En l'extrem inferior de la carn afegim una tira horitzontal de pinyons, poma, orellanes i prunes seques.
Agafemel paper film de la base i enrotllem els filets de manera que et quedi com un roll. Comprimim bé donant-li forma de "caramel" al paper film.
Retirem el paper film i utilitzem una corda de cuina per a lligar el rollito i evitar que es desprenguin els ingredients. Arrebossem en farina i ho passem per la paella simplement per a marcar-ho. Enfornem durant 15-20 minuts a 180 °C.
Per a l'acompanyament, afegim ceba picada en una paella amb un raig d'oli. Seguidament aboquem la cervesa, sal i el brou i removem mentre el deixem cuinar (uns 10-15 minuts).
Enrotllem sense deixar de pressionar primer d'una banda i posteriorment per l'altra, de manera que puguem a donar-li forma de rotllo i que els elements no es desintegrin.
Batem la mescla i quan estigui enfornat el roll de gall dindi, ho tallem en rodanxes i...Ja podem emplatar!