Tallem la pasta de fulls en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.
Ingredients
Elaboració
Tallem la pasta fullada en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.
Escalfem el forn a 275º i ruixem el motlle (un de cupcakes ens serveix) amb oli en aerosol.
Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.
Estenem les tires de pasta fullada i untem la melmelada. Seguidament col·loquem els préssecs tallats deixant la meitat per fora. Col·loquem una altra capa de préssecs damunt superposant-los lleugerament. Tractem que la meitat dels trossos de préssec quedin fora de la pasta fullada.
Dobleguem la meitat inferior de la pasta fullada de manera que agafi els trossos de préssec i enrotllem bé.
Enfornem fins que estiguin daurades (uns 25 minuts). Tot seguit afegim per damunt sucre glass i llest!
Ingredients
Directions
Tallem la pasta fullada en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.
Escalfem el forn a 275º i ruixem el motlle (un de cupcakes ens serveix) amb oli en aerosol.
Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.
Estenem les tires de pasta fullada i untem la melmelada. Seguidament col·loquem els préssecs tallats deixant la meitat per fora. Col·loquem una altra capa de préssecs damunt superposant-los lleugerament. Tractem que la meitat dels trossos de préssec quedin fora de la pasta fullada.
Dobleguem la meitat inferior de la pasta fullada de manera que agafi els trossos de préssec i enrotllem bé.
Enfornem fins que estiguin daurades (uns 25 minuts). Tot seguit afegim per damunt sucre glass i llest!