CategoriaDificultat Principiant

Tallem la pasta de fulls en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.

Racions2 Servings
Temps de preparació40 minsTemps de cuinat25 minsTemps total1 hr 5 mins

Ingredients

 1 paquet de pasta fullada
 mermelada de préssec
 3 préssecs madurs
 sucre glass
 oli d'oliva (preferiblement en aerosol)

Elaboració

1

Tallem la pasta fullada en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.

2

Escalfem el forn a 275º i ruixem el motlle (un de cupcakes ens serveix) amb oli en aerosol.

3

Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.

4

Estenem les tires de pasta fullada i untem la melmelada. Seguidament col·loquem els préssecs tallats deixant la meitat per fora. Col·loquem una altra capa de préssecs damunt superposant-los lleugerament. Tractem que la meitat dels trossos de préssec quedin fora de la pasta fullada.

5

Dobleguem la meitat inferior de la pasta fullada de manera que agafi els trossos de préssec i enrotllem bé.

6

Enfornem fins que estiguin daurades (uns 25 minuts). Tot seguit afegim per damunt sucre glass i llest!

 

Ingredients

 1 paquet de pasta fullada
 mermelada de préssec
 3 préssecs madurs
 sucre glass
 oli d'oliva (preferiblement en aerosol)

Directions

1

Tallem la pasta fullada en tires de punta a punta, és important que la massa estigui a temperatura ambient. Tallem també els préssecs en mitges llunes.

2

Escalfem el forn a 275º i ruixem el motlle (un de cupcakes ens serveix) amb oli en aerosol.

3

Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.

4

Estenem les tires de pasta fullada i untem la melmelada. Seguidament col·loquem els préssecs tallats deixant la meitat per fora. Col·loquem una altra capa de préssecs damunt superposant-los lleugerament. Tractem que la meitat dels trossos de préssec quedin fora de la pasta fullada.

5

Dobleguem la meitat inferior de la pasta fullada de manera que agafi els trossos de préssec i enrotllem bé.

6

Enfornem fins que estiguin daurades (uns 25 minuts). Tot seguit afegim per damunt sucre glass i llest!

Roses de pasta fullada amb préssec