Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer. Posem en la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia...
Ingredients
Elaboració
Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer.
Posem a la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia.
Quan els elements estiguin ben integrats, tornem a afegir un altre got de gel picat i acabem de liquar la mescla.
Decorem amb les fruites sobrants i unes fulles de menta per a donar-li un aroma més fresc. Llest per a beure!
Ingredients
Directions
Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer.
Posem a la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia.
Quan els elements estiguin ben integrats, tornem a afegir un altre got de gel picat i acabem de liquar la mescla.
Decorem amb les fruites sobrants i unes fulles de menta per a donar-li un aroma més fresc. Llest per a beure!