CategoriaDificultat Principiant

Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer. Posem en la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia...

Racions2 Servings
Temps de preparació15 minsTemps de cuinat5 minsTemps total20 mins

Ingredients

 1 cullerada d'extracte de vainilla
 2 cullerades de mel
 1 tassa de mores mixtes
 1 tassa de llet
 1 manat de menta
 gel picat

Elaboració

1

Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer.

2

Posem a la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia.

3

Quan els elements estiguin ben integrats, tornem a afegir un altre got de gel picat i acabem de liquar la mescla.

4

Decorem amb les fruites sobrants i unes fulles de menta per a donar-li un aroma més fresc. Llest per a beure!

 

Ingredients

 1 cullerada d'extracte de vainilla
 2 cullerades de mel
 1 tassa de mores mixtes
 1 tassa de llet
 1 manat de menta
 gel picat

Directions

1

Rentem cuidadosament les mores, especialment si les hem recollit d'un esbarzer.

2

Posem a la liquadora una tassa de gel picat i afegim les fruites, la llet, la mel i l'extracte de vainilla. Liqüem la mescla fins que quedi homogènia.

3

Quan els elements estiguin ben integrats, tornem a afegir un altre got de gel picat i acabem de liquar la mescla.

4

Decorem amb les fruites sobrants i unes fulles de menta per a donar-li un aroma més fresc. Llest per a beure!

Smoothie de mores