CategoriaDificultatIntermedia

Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.

Racions2 Racions
Temps de preparació40 min.

Ingredients

 400 g d'arròs cuit de sushi
 4 làmines de pernil ibèric
 1 rodanxa de meló
 4 fulles d'enciam

Elaboració

1

Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.

2

Preparem el farciment: tallem trossos de meló en tires gruixudes i rentem bé les fulles d'enciam.

3

Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.

4

Per a realitzar els makis, fem servir la esterilla i enrotllem i pressionem alhora que anem girant. Repetim l'acció per a fer els altres rotllos.

5

Finalment, tallem el rotllo en rodanxes de 2 cm amb un ganivet ben afilat per a evitar que es desbordi. Deixem refredar en la nevera i llest!

 

Ingredients

 400 g d'arròs cuit de sushi
 4 làmines de pernil ibèric
 1 rodanxa de meló
 4 fulles d'enciam

Instruccions

1

Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.

2

Preparem el farciment: tallem trossos de meló en tires gruixudes i rentem bé les fulles d'enciam.

3

Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.

4

Per a realitzar els makis, fem servir la esterilla i enrotllem i pressionem alhora que anem girant. Repetim l'acció per a fer els altres rotllos.

5

Finalment, tallem el rotllo en rodanxes de 2 cm amb un ganivet ben afilat per a evitar que es desbordi. Deixem refredar en la nevera i llest!

Sushi de meló i pernil