Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.
Ingredients
Elaboració
Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.
Preparem el farciment: tallem trossos de meló en tires gruixudes i rentem bé les fulles d'enciam.
Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.
Per a realitzar els makis, fem servir la esterilla i enrotllem i pressionem alhora que anem girant. Repetim l'acció per a fer els altres rotllos.
Finalment, tallem el rotllo en rodanxes de 2 cm amb un ganivet ben afilat per a evitar que es desbordi. Deixem refredar en la nevera i llest!
Ingredients
Directions
Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.
Preparem el farciment: tallem trossos de meló en tires gruixudes i rentem bé les fulles d'enciam.
Folrem una esterilla amb film transparent. Seguidament, col·loquem damunt dues rodanxes de pernil. Cobrim amb una capa d'arròs (si se't enganxa als dits utilitza aigua per a anar remullant-los) i afegim un parell de fulles d'enciam juntament amb les tires de meló damunt.
Per a realitzar els makis, fem servir la esterilla i enrotllem i pressionem alhora que anem girant. Repetim l'acció per a fer els altres rotllos.
Finalment, tallem el rotllo en rodanxes de 2 cm amb un ganivet ben afilat per a evitar que es desbordi. Deixem refredar en la nevera i llest!