fbpx

Print Options:

Tartar de salmó

Racions1 Serving Temps de preparació30 mins

Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem...

 400 g de salmó fumat SPAR
 2 alvocats
 2 cogombres
 ceba tendra
 1 tomàquet vermell
 2 llimes
 oli d'oliva verge extra SPAR
 1 culleradeta de tàperes
 sal i pebre blanc SPAR
1

Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem.

2

Piquem finament la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i el tomàquet pelat i sense llavors.

3

Pelem l'alvocat i el tallarem a daus. El disposem en un bol amb la resta d'ingredients (menys el salmó que s'està macerant) i afegim el suc de llima, barregem.

4

Per emplatar, col·loquem un cèrcol o quadrat al plat i al seu interior afegim la nostra deliciosa barreja. Per sobre hi afegim el salmó macerat i retirem el cèrcol amb molta cura i afecte.

5

SUGGERIMENT: podem decorar el plat amb anet, créixens, ous de salmó o el que més ens vingui de gust. Que no se'ns oblidin les torradetes de pa SPAR o les olivetes Spar, ¡quedarà boníssim!