Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem...
Barregem el salmó amb 50 ml. de suc de llima i amb una mica d'oli, sal i pebre. Macerem uns 30 minuts aproximadament i reservem.
Piquem finament la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i el tomàquet pelat i sense llavors.
Pelem l'alvocat i el tallarem a daus. El disposem en un bol amb la resta d'ingredients (menys el salmó que s'està macerant) i afegim el suc de llima, barregem.
Per emplatar, col·loquem un cèrcol o quadrat al plat i al seu interior afegim la nostra deliciosa barreja. Per sobre hi afegim el salmó macerat i retirem el cèrcol amb molta cura i afecte.
SUGGERIMENT: podem decorar el plat amb anet, créixens, ous de salmó o el que més ens vingui de gust. Que no se'ns oblidin les torradetes de pa SPAR o les olivetes Spar, ¡quedarà boníssim!