Paté de xampinyons i nous
Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts...
Tallem la ceba i els alls en rodanxes fines i els daurem a la paella amb un raig d'oli i a foc lent durant 2 minuts...
Passem per aigua l'arròs un número de 6-8 vegades, removent-lo bé per a treure tot el midó. Quan l'aigua sigui clara, retirem...
Buidem els pebrots tallant-los per la part de la branca i retirant les llavors. Ens ha de quedar com una espècie de “got" de pebrot que emplenarem deixant-ho en vertical...
Escalfem el forn a 200 °C, rentem bé les patates i...
Coem l'arròs de sushi. Recorda que per a fer-ho has de rentar-ho primer per a treure tot el midó, bullir-lo, afegir-li vinagre d'arròs i deixar-ho refredar.
Per a eliminar l'amargor de les albergínies, les rentem bé, les tallem en rodanxes i les col·loquem en una font gran. Afegim abundant sal per damunt i les deixem reposar 30 minuts. Després, les escorrem bé amb abundant aigua i les assequem...
Tallem longitudinalment en làmines fines els cogombres. Perquè ens sigui més fàcil, utilitzem una mandolina de cuina...
Posem aigua a bullir i afegim les mongetes tendres, una cullerada de sal i les deixem coure fins que estiguin fetes...
Preescalfem el forn a 180ºC, rentem molt bé els albercocs, els assequem, els partim per la meitat i llevem la llavor. Reservem...
Preescalfem el forn a 150 °C, a foc molt lent, escalfem la ceba amb el sucre, quan vegem que la ceba comença a agafar color, afegim 125 ml. de Moscatell. Quan s'evapori l'alcohol, el retirem del foc i reservem...