Reobertura de SPAR a Tortosa: continuem amb la modernització de tendes

A Fragadis reobrim el nostre supermercat SPAR a Tortosa, la capital de la comarca del Baix Ebre. L’establiment està situat a la cantonada dels carrers Tarragona i Alcanyís i tornarà a obrir les seves portes el 30 de juliol amb un equip de 10 persones.

La nova botiga comptarà amb una àmplia oferta de productes frescos i de proximitat, distribuïts en les seccions de fruiteria, fleca, carnisseria, xarcuteria i peixateria. Aquestes tres últimes ateses i assistides per l’equip. Paral·lelament a aquesta oferta de productes, a l’establiment també es podrà trobar un gran assortit de primeres marques i productes de la nostra insígnia SPAR.

L’horari d’atenció serà de 09.00 a 21.30 h de dilluns a dissabte, una franja ampliada que persegueix incrementar la comoditat dels veïns de la localitat. Cal esmentar que la nostra xarxa d’establiments modernitzats continuarà apostant per polítiques sostenibles com, per exemple, la utilització d’il·luminació LED de baix consum, la implementació de polítiques d’eficiència energètica i la disposició d’un assortiment de materials reutilitzables a la disposició dels clients, entre moltes altres coses.

D’altra banda, seguim amb el nostre ferm compromís de millorar l’experiència de compra dels clients en cadascuna de les reobertures, així com aprofitar per a contribuir en l’índex d’ocupabilitat laboral de la localitat.

PEIX 186 TORTOSA
FRUTA - 186_TORTOSA
SECCIÓN 186 _TORTOSA