Nova fita al el pla de modernització de Spar: reobertura a la Vila Joiosa

A Fragadis reobrim el nostre supermercat SPAR a la Vila Joiosa després d’haver estat de reformes des del passat 18 de maig. La renovació de l’establiment té l’objectiu de millorar l’experiència de compra de tots els veïns de la localitat, conservant els segells de proximitat i qualitat de producte que ens caracteritzen. D’altra banda, i seguint amb el compromís d’impulsar l’ocupabilitat a nivell local, 9 persones conformaran la plantilla de la botiga.

El nou establiment comptarà amb una ampliació de l’horari d’atenció, que tindrà lloc entre les 8.30 del matí i les 22:00h, incloent diumenges i festius. A més, des de la companyia es manté l’aposta ferma per oferir productes frescos en multitud de seccions: carnisseria, peixateria i xarcuteria assistides, fruiteria i fleca. Paral·lelament, tots els clients podran gaudir tant de productes de primeres marques com de la nostra pròpia marca SPAR.

La nostra xarxa d’establiments modernitzats compta amb unes ambicioses polítiques sostenibles que també s’han aplicat en la reforma d’aquesta botiga a través de l’ús de materials que afavoreixen l’impacte positiu en el medi ambient. L’accessibilitat i distribució de la botiga, d’altra banda, també s’han millorat per a incrementar la comoditat dels clients.

Continuem sumant fites en el nostre recorregut, ja que que el pròxim 9 de juliol tindrà lloc l’obertura d’un altre dels nostres establiments a Coix, localitat també pertanyent a la Comunitat Valenciana.  Tant l’obertura de noves botigues com la modernització d’unes altres ja existents demostren una gran consolidació per part de la companyia que no ha fet més que començar.