Modernitzem un dels nostres establiments SPAR a Villena

Avui 30 de juliol de 2020 hem renovat el nostre supermercat ubicat al Carrer Corredera nº1-F de Villena (València). L’establiment, que comptarà amb un total de 740 m2, serà atès per un equip de 8 persones, fomentant d’aquesta manera l’ocupabilitat local.

La botiga comptarà amb les seccions de fruiteria, fleca i carnisseria i xarcuteria assistides. D’aquesta manera, mantenim el nostre compromís basat en oferir productes de proximitat, frescos i amb la millor atenció i assistència possibles. A més, a l’establiment es podrà trobar un gran assortiment de productes de primeres marques, així com els de la nostra pròpia marca SPAR.

L’horari de l’establiment serà ininterromput: de 09:00 del matí a 21:30 hores de dilluns a dissabte. D’aquesta manera, els veïns podran gaudir d’un horari ampliat que afavorirà la seva comoditat. D’altra banda, el pla de modernització vigent de la nostra companyia persegueix un impacte més sostenible que es reflectirà en aquesta reobertura: la botiga comptarà amb implementacions com il·luminació LED de baix consum, polítiques d’eficiència energètica i materials reutilitzables.

Amb tot això, apostem per millorar l’experiència de compra dels clients, dissenyant un entorn que situa a l’eix les necessitats dels veïns de la ciutat i dels empleats.

SECCIÓ 309_VILLENA
PA 309_ VILLENA