INAUGURACIÓ DIVENDRES 2 DE NOVEMBRE

Aquest nou supermercat es troba ubicat al carrer del Pou, 26-32 a la població d’Arbeca i suposa un nou pas en la consolidació de Fragadis a la província de Lleida.

Després d’una forta inversió en aquest centre, l’empresa ha creat 12 nous llocs de treball directes que han estat coberts per persones de la mateixa zona, amb l’objectiu que sent coneixedors dels gustos locals puguin oferir una millor atenció als clients.

L’establiment, que ofereix un assortiment fix de més de 7.000 referències, compta amb una superfície de vendes d’aproximadament 600 m2, així com unes 25 places de pàrquing exclusives per als clients.

El supermercat a la seva sala de vendes posa a disposició del client totes les seccions pròpies d’un modern supermercat de proximitat, amb destacada presència de productes frescos a carnisseria i xarcuteria de lliure servei, fruiteria i secció de fleca en la que oferim pa i pastisseria acabada forn. Seguint la política d’empresa, l’establiment aposta a més de per productes de la marca pròpia Spar, sinònim de qualitat, per un ampli assortiment d’articles de primeres marques i una selecció de productes de proximitat escollits per la seva destacada qualitat, així com un extens assortiment de productes ecològics.

El nou centre compta amb il·luminació de tecnologia led que proporciona una major qualitat de llum alhora que millora la sostenibilitat energètica del centre, a això cal sumar el nou disseny interior adaptat a les noves tendències del mercat i la instal·lació de pantalles informatives en la que proposem a l’usuari ofertes, receptes, consells, novetats ….

L’horari d’obertura és de 08:30 a 14.00 i de 17:00 a 21:00 de dilluns a dijous i de 8:30 a 21:00 hores de divendres a dissabte.
Gràcies per escollir-nos!

Aquest nou establiment disposa de les seccions de carnisseria, xarcuteria i forn en règim d’autoservei.

Imatges de la botiga.