A Spar continuem amb el nostre pla de modernització

El 18 de juny de 2020 reobrim el nostre supermercat SPAR a la localitat tarragonina del Vendrell. La nova reforma, seguint la línia de moltes altres també adscrites al nostre pla de modernització, està pensada per a oferir al client un servei de major qualitat i, a més, brindar una millora substancial de l’experiència de compra en el dia a dia.

El nostre establiment es troba al Carrer de Sant Xavier núm. 35-41 i està dotat d’una àmplia oferta de productes; podem trobar tant primeres marques com productes sota la nostra insígnia de Spar. A més, apostem per productes frescos, verdura, pa i brioixeria recentment enfornada i fins i tot seccions de xarcuteria i carnisseria assistida i peixateria atesa. Tot pensat per a que els nostres clients puguin trobar tot el que necessitin en un mateix espai.

Oferir un servei i atenció impecable forma part del nostre objectiu diari. 10 persones estaran en aquest establiment per a atendre, assessorar i assistir a tots els nostres clients. D’aquesta manera, a més de comptar amb perfils que posen als clients en el centre, a Fragadis també aportem el nostre granet de sorra fomentant l’ocupació local en aquestes circumstàncies excepcionals.

En relació a les instal·lacions, hem realitzat una aposta ferma per la sostenibilitat, incorporant equips de refrigeració amb consums més eficients i, a més, llums led de baix consum. L’interior de la nostra botiga compta amb una pràctica distribució i accessibilitat, enfocades a la comoditat del client. A més, els nostres veïns podran gaudir d’un horari comercial ampliat: de dilluns a dissabte de 9 a 21 h i els diumenges de 9 a 15 h.

Vine a visitar-nos i dóna’ns la teva opinió sobre el nou canvi, estarem encantats de saber-ho!