En Fragadis, seguint amb la política de millora de les nostres instal·lacions, hem redefinit el concepte de l’establiment a Ulldecona.

Amb l’ampliació de la superfície comercial en pràcticament 200 m2 fins a aconseguir un total d’1.100 m2, hem aconseguit escometre una sèrie de reformes que de ben segur repercutiran en la comoditat de compra dels nostres clients:

Ampliació d’amplària de pas entre prestatgeries, millora de la il·luminació amb tecnologia led que proporciona una major qualitat de llum alhora que millora la sostenibilitat energètica del centre, completa renovació estètica adaptant-nos a les noves tendències comunicatives del mercat, instal·lació de pantalles informatives en les quals proposem a l’usuari ofertes, receptes, consells, novetats… , ampliació de la superfície de pàrquing que amb un major espai entre places facilita la maniobrabilitat tant a la zona coberta com en la descoberta.

El supermercat a la seva sala de vendes posa a la disposició del client totes les seccions pròpies d’un modern supermercat de proximitat, amb destacada presència de productes frescos en carnisseria i xarcuteria tradicionals i fruiteria i amb una secció de fleca en la qual oferim pa i brioixeria recentment fornejat.

Seguint la política d’empresa, l’establiment aposta a més de per productes de la marca pròpia Spar, sinònim de qualitat, per un ampli assortiment d’articles de primeres marques i una selecció de productes de proximitat escollits per la seva destacada qualitat.

Així mateix, segons el compromís empresarial, el supermercat comptarà amb un total d’11 empleats de la zona, coneixedors dels gustos locals i que garanteixen la millor atenció possible als clients.

El Supermercat, situat al carrer Guifré, 34, romandrà obert de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 hores de manera ininterrompuda.
A Spar t’ho posem molt fàcil!

Aquest nou establiment disposa de les seccions de carnisseria i xarcuteria assistides i forn en règim d’autoservei.

Imatges de la botiga.