Caixer/Caixera Reposador/Reposadora Peixeter/Peixetera Carnisser/Carnissera Si tens experiència com a personal de botiga: I vols treballar en una gran empresa propera a tu...

Emplena aquest formulari amb les teves dades

A SPAR volem seguir creixent i creiem que la millor manera de fer-ho és donant suport i desenvolupant el talent de la nostra gent. Som una empresa diferent, que aposta per l’estabilitat i creu en la diversitat, en el desenvolupament professional i en el treball en equip.

Sol·licitut de treball

 • Dades personals

 • Altres dades

 • Tamany màxim: 5 Mb
  Deixeu anar els fitxers aquí o
  Tipus d'arxius acceptats: doc, pdf.
 • En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, amb l’acceptació de les condicions autoritza a que les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer denominat Recursos Humans responsabilitat de FRAGADIS S.L., i seu social a Polígon Industrial CIM el camp, Av. Dels Mercaders nº3, 43110 La Canonja (Tarragona).
  La finalitat d’aquest tractament és la de gestionar els processos de selecció als que envia la seva candidatura. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar, i en tot cas en el termini màxim d'un any, posteriorment el seu currículum serà destruït de forma confidencial.
  En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es faci en Polígon Industrial CIM el camp, Av. Dels Mercaders nº3, 43110 La Canonja (Tarragona).O bé per correu electrònic a atencioalclient@fragadis.es
  S’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera, davant l’Agencia Espanyola de protecció da dades.