fbpx

Print Options:

Arbre de pasta de full i crema de cacau

Racions2 Servings Temps de preparació10 minsTemps de cuinat25 minsTemps total35 mins

Tallem la pinya horitzontalment o verticalment, com preferim. La buidem deixant l'escorça exterior intacta...

Postre árbol Navidad

 massa refrigerada de pasta de full
 crema de cacau
 45 grams de sucre glass
 1 ou
 farina de blat
 paper vegetal
1

Preescalfem el forn a 180 °C (sense ventilador, important!)

2

Estirem la massa de pasta de full damunt de la farina. Tallem la massa en forma d'estrella de diferents mides. Les anem afegint en una safata amb paper vegetal i les pinzellem amb l'ou i enfornem entre 10-15 minuts.

3

Retirem del forn i deixem refredar. Quan estiguin fredes untem la superfície de les estrelles amb la crema que hàgim triat i formem una torre, incorporant les estrelles de major a menor grandària. Decorem la torre amb una estrella petita a la punta superior. Trucs: escalfa la crema per a untar-la amb més facilitat sense trencar la pasta de full, i fes servir un pal de fusta llarg per a punxar la torre de dalt a baix i mantenir totes les estrelles fixes).

4

Afegim per sobre el sucre glass per a simular la “neu”. Ja ho tenim llest!

Nutrition Facts

Servings 0