Escalfem previament el forn a 200 °C, amb el ventilador i temperatura en la part superior i inferior...
Per a la base i el contorn del cheesecake, barregem les galetes amb la mantega. Elaborem una base, recobrim les parets del motlle i enfornem a 180º durant 10 minuts. Refredem i reservem aquestes capes.
Per al cheesecake, batim el formatge crema amb el sucre, agreguem els ous, la crema i la vainilla. Barregem bé i reservem.
Afegim la barreja damunt de la base de galeta fins a omplir el motlle. Enfornem a 180º durant 30 minuts al bany maria sense tapar. Retirem després de passar els minuts i deixem reposar i refredar.
Escalfem el suc de magrana, afegim el sucre i barregem. Esperem que bulli i agreguem la gelatina. Retirem i deixem refredar.
Agreguem la barreja de magrana per sobre del cheesecake i decorem amb uns granets . Deixem refredar i llest per a menjar.
Servings 0