fbpx

Print Options:

Pasta amb crema de carxofa i parmesà

Racions2 Servings Temps de preparació20 minsTemps de cuinat10 minsTemps total30 mins

Bullim la pasta fins a deixar-la al "dente", l'escorrem i agreguem un raig d'oli per a que no s'enganxi mentre seguim amb l'elaboració...

Pasta con alcachofas

 200 g de pasta al gust
 3 c.s d'oli d'oliva
 1012 cors de carxofa
 4 dents d'all
 ½ llimona
 ½ tassa de nata per a cuinar
 ½ tassa de formatge parmesà
 sal al gust
 1 fulla de llorer
 brots verds per a decorar (opcional)
1

Bullim la pasta fins a deixar-la al "dente", l'escorrem i agreguem un raig d'oli per a que no s'enganxi mentre seguim amb l'elaboració.

2

Posem a coure els cors de la carxofa. Els cobrim d'aigua i els posem a bullir juntament amb ½ llimona partida, 2 dents d'all picats, 1 c.s de sal i 1 fulla de llorer. (També els podem comprar cuits si no tenim tant de temps)

3

Eixuguem bé els cors i els triturem en la liquadora junt amb la resta d'ingredients (nata, alls i formatge).

4

Incorporem la crema a la pasta, afegim una mica més de formatge i després de decorar amb els brots... ja podem servir!

Nutrition Facts

Servings 0